Voordelig, duurzaam, City Delivery

Partner

over ons

Een mooie en schonere wereld, dat wil toch iedereen?

City Delivery is een modern transportbedrijf dat zich focust op het duurzaam ophalen van pakketten in de regio Den Helder. Met onze efficiënte ophaal applicatie en samenwerking met DHL kunnen wij u voorzien in bijna elke logistieke behoefte die u heeft, en dat tegen scherpe tarieven.

Door de focus op het ontzorgen van ondernemers op een duurzame manier, maakt City Delivery het verschil als logistieke dienstverlener. Het complete wagenpark van City Delivery is duurzaam gemaakt waardoor wij CO2 vrij pakketten ophalen. Uit onze klantenkring kregen wij vaak te horen dat ondernemers veel tijd kwijt zijn met het wegbrengen van pakketten en dat ze deze tijd als verloren tijd zien. Dat begrijpen wij heel goed en daarom introduceren wij de ophaalservice. Met deze service komen wij de pakketten ophalen en heeft u hier geen omkijken meer naar. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter bedienen.

Waarom City Delivery?

Gratis ophaalservice

Betrouwbaar

100% Levering

Scherpe tarieven

Duurzaam

Kies gemak, kies duurzaam, City Delivery @ your service!

Wilt u uw pakketten laten ophalen? Met de ophaalservice van City Delivery bent u geen tijd meer kwijt met het wegbrengen van uw bestellingen. Boek uw pick-up in mydhlparcel en wij komen op de gewenste datum de pakketten ophalen.

Bij City Delivery halen wij uw pakketten uitsluitend met elektrische bestelbussen op. Samen op weg naar een mooiere wereld!

Ook klant worden?

Vul vrijblijvend ons formulier in. Wij nemen snel contact met u op!